Školení a semináře

ON-LINE KURZ – POTRAVINOVÉ INTOLERANCE

Tento on-line kurz “Poradce pro potravinové intolerance” je po teoretické stránce obsahově stejný jako náš standardní kurz pro rozšíření vědomostí a možnou spolupráci pro vyhodnocování laboratorních testů pro potravinové intolerance.

Studující dostávají skripta (návod) jako podklady pro průběžné teoretické studium a dále dostávají k dispozici propracovaný systém „Jak s laboratorními testy pracovat“.  Protože se studující neúčastní výuky fyzicky, komunikace probíhá on-line. Studující si průběžně plní pokyny lektora a domácí úkoly a má samozřejmě možnost učivo průběžně s lektorem konzultovat.

Po absolvování kurzu získáváte Certifikát Poradce pro Potravinové intolerance.

On-line kurzu “Poradce pro potravinové intolerance” se může zúčastnit naprosto každý, kdo se zajímá o zdravý životní styl, výživu, pohyb a zdravou psychiku – prostě o péči o tělo i duši.

Pokud by se zájemce o kurz chtěl zabývat potravinovou intolerancí na profesionální úrovni  (vyhodnocovat laboratorní výsledky), je nutnou podmínkou absolvovat certifikovaný kurz Poradce pro výživu z NutriAcademy s.r.o.

Účastníci on-line kurzu “Poradce pro potravinové intolerance” by si měli před zahájením kurzu zajistit:

  • jednoho vzorového klienta pro testování 90 potravin obecný panel a 1 jednoho klienta pro test na histamin DAO

nebo si zajistit

  • vzorového klienta na test 271 druhů potravin

S výsledkem těchto reálných vzorových testů pak budeme pracovat a vzájemně si je konzultovat.

Obsah kurzu:

Potravinové alergie – co to jsou potravinové alergie,  diagnostika, řešení od lékařů, označování alergenů, základní alergeny na žádance

Potravinové intolerance/ senzitivita – rozdíl mezi alergii a intoleranci, diagnostika, příznaky a označování, co řeší alergolog a imunolog a co může řešit nutriční poradce, jak s výsledky pracovat a „rotační výživový plán“, případy kdy by se test na potravinové intolerance neměl provádět 

Histaminová intolerance  – co je histamin, klinické projevy, zdravotní obtíže, nízko histaminová dieta, přírodní antihistaminika a kdo by se neměl testovat na histamin.

Naučíme vás jakou stravu konzumovat na základě imunologicky – alergologických laboratorních výsledků, na základě klinické výživy, ale i v případě, když chcete korigovat svou hmotnost a najít pro vás tu  správnou výživovou cestu.

Po absolvování kurzu budete mít konečně jasno v mnoha otázkách, jakými jsou otázky střevního mikro biomu, přecitlivělosti a imunity ale taky v otázkách střevních obtíží apod.

Záleží jen na vás, jak s nabytými informacemi naložíte ve svém životě  nebo to může byt cesta, jak pomoci svým blízkým.

Obsah kurzu

  1. Potravinové alergie – doba trvání 30 min.
  2. Potravinové intolerance – doba trvání 90 min.
  3. Histaminová intolerance  – doba trvání 90 min.
  4. Závěrečný test – doba trvání 30 minut. Vypracování testu bude probíhat on-line ve skupině

Celková časová náročnost kurzu je 4 hodiny.

CENA KURZU

Cena kurzu je 3800,- Kč.  V ceně kurzu jsou zahrnuty skripta, výuková videa, vzorové laboratorní testy a plány, Certifikát o absolvování kurzu “Poradce pro potravinové intolerance”.

Zakoupíte-li 100% on-line kurz Poradce pro výživu v období 20. 4. 2020 do 15.5. 2020  včetně, je cena tohoto kurzu pouze 3 400,- Kč.

Začátek kurzu je možný vždy od 1. dne v měsíci (kurzy probíhají každý měsíc v průběhu celého roku). Podmínkou akce je úhrada kurzovného v plné výši do 10. 5. 2020.

Číslo účtu: 686868882/5500

Po zaplacené plné částky Vám bude vystavena faktura

Prosím o fakturační údaje na info@potravinoveintolerance.cz

Termímy on-line kurzů

  1. 1.6. 2020 od 17.00 hod. do 21.00 hod.
  2. 1.7. 2020 od 17.00 hod do 21.00 hod.
  3. 1.8.2020 od 17.00 hod do 21.00 hod.

Rezervační formulář

01.06.2020 od 17:00 hod. do 21:00 hod.01.07.2020 od 17:00 hod. do 21:00 hod.01.08.2020 od 17:00 hod. do 21:00 hod.

Místo konání: on-line školení

Cena 3.800,-Kč, při přihlášení na školení mezi 20.04.2020 a 10.5.2020 je cena školení 3.400,- Kč.


Fakturační údaje:






Odesláním formuláře dáváte souhlas s podmínkami. Bez souhlasu nelze formulář odeslat.