Deprese


Vhodnou úpravou stravy, konzumací probiotických a kvašených potravin lze navodit specifické změny v regeneraci střevní mikroflóry. Je to tedy cesta, jak snížit například riziko deprese, nebo chronické únavy.

Avšak toto všeobecné doporučení má význam jenom tehdy, pokud přesně o každém klientovi víme, s kterými druhy potravin při úpravě jídelníčku začít a co přidávat. Je důležité cíleně a efektivně vyloučili ty druhy potravin které metabolit zpomalí. A dodat tělo potřebné mikro a makro prvky, díky kterým se metabolit zrychlí.


Doporučené testování:
90 potravin východoevropský panel


Objednat tady

Seznam testovaných potravin

Mandle Kešu ořechy Krabí maso Humr Vepřové maso Zelené fazole (lusky)
Americký sýr Květák Okurka Slad Brmabory Slunečnicové semínko
Jablka Celer Vajíčka bílek/ žloutek Proso Rýže Batáty (sladké brambory)
Avokádo Čedar (sýr) Baklažán Houby Žito Švýcarský sýr
Banán Kuřecí maso Česnek Hořčiční semínko Světlice barvířská Černý čaj
Ječmen Pálivé papričky Kozí mléko Oves Losos Tabák
Hovězí maso Čokoláda Hroznové víno bíle/ modré Olivy Sardinky Rajče
Borůvky Škořice Grapefruit Cibule Plž Pstruh
Brokolice Škeble / mušle Hrášek Pomeranč Sezam Tuňák
Pohanka Treska Paprika Ústřice Krevety Krůtí maso
Máslo Káva Platýs Petržel Mořský jazyk Vlašský ořech
Kapusta/ zelí Kola ořechy Med Broskev Sója Pšenice
Třtinový cukr Kukuřice Citron Arašídy Špenát Kvasnice pivovarské
Ananas Cottage sýr Hlávkový salát Ananas Dýně Kvasnice pekařské
Mrkev Kravské mléko Fazole Fazole pinto Jahody Jogurt

Příklad výsledku testu: