Atopický ekzém

Naše celkové zdraví, včetně vzhledu kůže, se odvíjí od schopnosti trávit potravu. Při procesu trávení dochází ke vstřebávání a přeměně vitamínů a dalších živin z potravy, ale také k vylučování všech ostatních látek, které tělo nepotřebuje. Ve chvíli, kdy trávení nefunguje zcela správně, tělo hledá jinou možnost, jak toxiny vyloučit a volí cestu skrze kůži. I když je nesporná souvislost mezi skrytými alergiemi na potraviny a kožními obtížemi, jako jsou např. svědění, akné, atopický ekzém, plísně na nohou, tak je jen málo pacientů testovaných na tuto přecitlivělost.

Laboratorní výsledky na potravinové intolerance Vám pomohou odhalit vhodné a nevhodné potraviny, které ve Vašem případě mohou fungovat nejen jako prevence, ale i jako regenerace těla po onkologické léčbě.

108 potravin obecní panel

Histamín

Objednat test

Seznam testovacích potravin

Ječmen Kozí sýr Oliva Bíle fazole Broskev Mandle
Gluten Ovčí mléko Cibule Hlávkový salát Datle Kešu
Oves Ovčí sýr Brambory Cereální salát Bazalka Kakaový bob
Žito Jogurt Červené zelí Jablko Bílý pepř Lístkový ořech
Pohanka Rak Rajče Meruňka Skořice Burský ořech
Špalda Losos Tuřín, Vodnice Banán Treska Pistácie
Pšenice Mlž Cuketa Třešeň Česnek Sezam
Kukuřice Granát Artyčok Hrozny bíle/ červené Pivovarské kvasnice Semena hořčice
Rýže Lilek Chřest Kiwi Sardinka Vlašský ořech
Lněné semínko Červená řepa Špenát Citrón Hořčiční semínko Kokosový ořech
Hovězí maso Sladká paprika Fazole Nektarinka Muškátový oříšek Houba Hlíva ústřiční
Kuřecí maso Brokolice Hrách Pomeranč Oregano Houba Šii-take
Skopové maso Mrkev Sójové boby Ananas Petržel Houba liška jedlá
Vepřové maso Celer Čočka Jahody Mentol Hřib
Krůta Chilli Ančovička Vodní meloun Mák Hřib hnědý
Vaječní bílek Okurka Mečoun Hruška Rozmarýn Černý čaj
Vaječní žloutek Křen Pstruh Švestka Tymián Káva
Kravské mléko Pórek Mořský jazyk Grepy Vanilka Černý pepř

Příklad testu